Op gezette avonden zijn wij langer geopend om iedereen de bruisende avonden van Utrecht te laten beleven.

Heb jij altijd al eens in het duister door de Utrechtse grachten willen varen? Dan is dit je kans op een bijzondere belevenis die je niet snel zal vergeten! Schiet daar zojuist een school lichtvissen weg? En wat lees je daar op de Bezembrug? Tijdens deze nachtkanotocht sta je vanuit het water oog in oog met de meest opvallende lichtkunstwerken van Trajectum Lumen.

Vaar zelfstandig door de grachten en singels van Utrecht. ontdek de verborgen lichtkunstwerken van Trajectum Lumen vanaf het water.

Deze tocht wordt uitsluitend aangeboden op de eerste en derde vrijdag van de maand startend in April en alleen op reservering. U kunt uw tijdslot aanvragen via onze reserveringsmodule.
De vertrektijden zijn tussen 20:00 en 21:30. De tocht duurt ca anderhalf uur. het is dus de bedoeling dat u de door ons aangegeven route vaart.

De kosten voor deze tocht bedragen € 10,00 per persoon voor het eerste uur. Erna rekenen wij € 1,50 per kwartier met een maximum van € 18,00. Deze prijs is inclusief kano, waterdichte tas, routekaart en routeuitleg van een van onze medewerkers.