Over kanoverhuur Utrecht

Kanoverhuur Utrecht is al jaar en dag een begrip in Utrecht, voor jong en oud een manier om het mooiste stadsie van Nederland eens vanuit een ander perspectief te bekijken. Geniet volop van verschillende karakteristieke en authentieke routes die je met de kano of fluisterboot kan afleggen. Of je nu jong of oud bent, alleen of met een groep, Kanoverhuur Utrecht nodigt iedereen uit om de ervaring mee te maken!

Benieuwd wat de mogelijkheden zijn, reserveer direct online via de handige reserveermodule, nog vragen? Bekijk snel onze meest gestelde vragen pagina en vind hier het antwoord op jouw vraag! Nog steeds niet geholpen, vul het online vragenformulier in op de contact pagina of neem eenvoudig telefonisch contact op als je een kano voor vandaag wilt reserveren!

Benieuwd naar de verschillende vaarroutes, klik hier om de vaarkaart te openen!

Kanoverhuur Utrecht

Kanoverhuur & Sloepjesverhuur

Ontdek Utrecht vanuit een ander perspectief!

Reserveren

Via de onderstaande knop komt u eenvoudig terecht bij de reserveer module!

Mocht het niet meer mogelijk zijn om te reserveren neem dan vooral telefonisch contact op, dan kijken wij of uw voorkeursmoment eventueel nog in onze planning past!

Volg ons

Blijf op de hoogte van de laatste acties en evenementen, volg onze socials zodat u niets mist!

Ons aanbod

Onze kanos zijn gekozen op de hoogste kwaiteit en stabiliteid waarbij er keuze is tussen eenpersoons en tweepersoons kayaks of een driepersoons canadese kano.
Om zeker te zijn dat u kunt varen, verzoeken wij u om vooraf te reserveren. Zo weet u dat er kanos voor u klaar liggen en kunnen wij sturen op de aantallen mensen zodat u snel en vlot geholpen wordt.

Bekijk ons volledige aanbod of vraag direct eenvoudig een reservering aan via de online reserveermodule!

Wij zijn dagelijks geopend tot en met oktober. Deze week zijn onze openingstijden:

Deze week:

maandag 13:00 - 20:00
dinsdag 10:00 - 20:00
woensdag 10:00 - 20:00
donderdag 10:00 - 20:00
vrijdag 10:00 - 20:00
zaterdag 10:00 - 20:00
zondag 10:00 - 20:00